Mail til klinikken

 

Al E-mail-kommunikation mellem patienter og Allergi og Lungeklinikken Helsingør foregår via sikker mail. GÅ TIL SIKKER MAIL. Eneste undtagelse er forsikringspatienters første kontakt til klinikken om at blive kontaktet for en tid, dette kan ske direkte på olai@allergia.dk

Bemærk: Ved brug af sikker mail viderestilles til en anden hjemmeside, der alene benyttes til E-mail konsultation. Patienten skal oprette en konto på denne hjemmeside, hvorefter klinikken skal godkende oprettelsen (hvilket sker i dagtid mandag til torsdag med op til en dags forsinkelse); først derefter er E-mail-konsultation mulig. Sikre E-mail skrives i et system, der er direkte forbundet med klinikkens patientjournal. Det er et lovkrav, at der benyttes såkaldt sikker mail imellem læge og patient.

Når patienten har oprettet og fået godkendt E-mail konto i klinikken, vil patienten kunne sende en mail til klinikken og derefter få en E-mail bekræftelse på, at der er sendt en sikker mail til klinikken. Når klinikken har svaret, vil der komme endnu en mail herom. Selve beskeden læses  i  SIKKER MAIL.

 

Det er ikke muligt at lave receptfornyelse eller automatisk tidsbestilling via mail. Besked på blodprøver eller diskussion heraf gives ikke mellem konsultationer, med mindre lægen har vurderet, at der skal tages forholdsregler før, som følge af svarene. Ønskes blodprøverne set før henvises til sundhed.dk.

E-mail er ikke til akutte problemer, og de fleste kliniske spørgsmål egner sig ikke til E-mail konsultation.

Allergi og Lungeklinikken Helsingør