Mail til klinikken

 

Afbud eller ændring af tid samt forsikringspatienters første kontakt til klnikken kan ske direkte på olai@allergia.dk

Kort besked til klinikken, hvori der indgår mere personfølsomme oplysninger bør ske over sikker mail. Det er ikke muligt at lave receptfornyelse eller automatisk tidsbestilling via sikker mail. Besked på blodprøver gives ikke mellem konsultationer, med mindre lægen har vurderet, at der skal tages forholdsregler før, som følge af svarene. Ønskes blodprøverne set før henvises til sundhed.dk. E-mail er ikke til akutte problemer, og de fleste kliniske spørgsmål egner sig ikke til E-mail konsultation.

Bemærk: ved brug af sikker mail viderestilles til en anden hjemmeside. Der skrives mail i et system, der er direkte forbundet med klinikken. Det er et lovkrav, at der benyttes såkaldt sikker mail imellem læge og patient. Derfor har det system et andet layout.

Man kan altid komme tilbage til denne hjemmeside ved at trykke på linket www.allergia.dk på forsiden af sikker mail systemet.

Patienten vil på sin mail få en bekræftelse på, at der er sendt en sikker mail til klinikken. Når klinikken har svaret inde i systemet, vil der komme endnu en mail herom.

 

GÅ TIL SIKKER MAIL

Allergi og Lungeklinikken Helsingør